Innovation Norway i MRRFEU organiziraju INFO dane dva programa financiranih iz EGP i Norveških fondova

Innovation Norway i MRRFEU organiziraju INFO dane dva programa financiranih iz EGP i Norveških fondova

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da se prijave na INFO dane koje zajednički organiziraju Innovation Norway, Upravitelj Fonda za Program Business Development and Innovation Croatia i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Upravitelj Programa Energija i klimatske promjene, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.  Na događanju će biti prezentirani predstojeći pozivi programa Business Development and Innovation Croatia i Energija i klimatske promjene, koji se financiraju u sklopu Financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora (EGP) i Kraljevine Norveške za razdoblje 2014-2021.

Dana 4. studenoga 2021. godine INFO dani će se održatiu Osijeku  s početkom u 9.00 sati u hotelu „Waldinger“, Županijska ul. 8. Prijava je moguća putem on-line Prijavnog obrasca najkasnije do 3. studenoga 2021. godine u 12:00 sati.

Dana 9. studenoga 2021. godine INFO dani će se održati u Splitu s početkom u 9.00 sati u hotelu “Atrium”, Ulica Domovinskog rata 39, a prijava je moguća putem on-line Prijavnog obrasca.

Dana 11. studenoga 2021. godine  održat će se INFO dani u Zagrebu s početkom u 9.00 sati u hotelu DoubleTree by Hilton, Ul. grada Vukovara 269A ili, a prijava je moguća putem on-line Prijavnog obrasca. Događanje će biti moguće pratiti i on-line putem putem poveznice koja će biti objavljena na mrežnoj stranici Programa.

Sudjelovanje je moguće uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili negativnog nalaza PCR testa ili brzog antigenskog testa.  Dodatne informacije o Programu Business Development and Innovation Croatia nalaze se na mrežnoj stranici programa: www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation, a službeni kontakt za sve upite je putem e-maila: CRO.innovation@innovationnorway.no

Dodatne informacije o Programu Energija i klimatske promjene dostupne su putem mrežne stranice https://eeagrants.hr/programi/energija-i-klimatske-promjene/ , a službeni kontakt za sve upite je e –adresa: energija@mrrfeu.hr .

Dnevni red_Info dan u Osijeku_4. studenoga 2021.

Dnevni red_Info dan u Splitu_9. studenoga 2021.

 

 

 

 

 Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu