Konferencija Rješavanje prepreka u kružnom gospodarstvu i B2B poslovni razgovori

Konferencija Rješavanje prepreka u kružnom gospodarstvu i B2B poslovni razgovori

Konferencija Rješavanje prepreka u kružnom gospodarstvu i B2B poslovni razgovori

24. i 25. rujna 2019. godine u Oslu održat će se konferencija Rješavanje prepreka u kružnom gospodarstvu i B2B poslovni razgovori u organizaciji  Innovation Norway, koji je Upravitelj fonda za Programsko područje: Inovacije, istraživanje, obrazovanje i konkurentnost, a koji se provodi sklopu Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021.

Događaj je prvenstveno namijenjen hrvatskim tvrtaka koje traže potencijalne norveške partnere kako bi realizirali projekte i aplicirali za sredstava u okviru bilateralnih aktivnosti unutar Programskog područja Inovacije, istraživanje, obrazovanje i konkurentnost (javni poziv planira se objaviti u listopadu 2019).

Predviđeno je sudjelovanje 8 relevantnih hrvatskih tvrtki, a s obzirom na ograničen broj sudionika, organizator će provesti evaluaciju prijavljenih tvrtki (prioritet imaju MSP) i povratno izvijestiti o prihvatljivosti sudjelovanja na poslovnom skupu i mogućnosti dobivanja financijske potpore za troškove putovanja u visini od 1,200 eura.

Uvjeti registracije dostupni su na sljedećem linku https://breaking-barriers.b2match.io/home.

Nakon registracije, tvrtka će trebati ukratko predstaviti svoju projektnu ideju te pružiti informacije o očekivanom norveškom partneru kojeg tražite za sudjelovanje u projektu na temelju kojih će se vršiti evaluacijski postupak.

Više informacija o programu Poslovni razvoj, inovacije i MSP u Hrvatskoj i uvjetima za apliciranje za potporu u troškovima putovanja (Travel Support Sheme) dostupno je na mrežnim stranicama Innovation Norway.Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu