Poziv na sudjelovanje u prvom virtualnom događanju za traženje projektnih partnera u okviru Programa “Energija i klimatske promjene“

Poziv na sudjelovanje u prvom virtualnom događanju za traženje projektnih partnera u okviru Programa “Energija i klimatske promjene“

Nastavno na objavu prva tri Poziva na dostavu projektnih prijedloga  u okviru Programa “Energija i klimatske promjene “, 5. studenoga 2021. godine od 10.30 do 14.00 h po srednjoeuropskom vremenu održat će se virtualno događanje (eng. Matchmaking event), čija je svrha povezivanje potencijalnih prijavitelja iz Republike Hrvatske i zemalja donatora – Norveške, Islanda i Lihtenštajna.

Cilj povezivanja je stvaranje projektnih partnerstava za prijavu na otvorene Pozive na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje kapaciteta za proizvodnju solarne energije“, „Proizvodnja energije iz mora“ i „Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije“.

Prema dnevnom redu događanja, sudionici će se moći priključiti razmjenama ideja i traženju potencijalnih partnera za svaki od poziva na dostavu projektnih prijedloga u tri zasebne virtualne sobe.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, molimo vas da do 3. studenoga 2021. godine popunite online prijavni obrazac.

Poveznice za sudjelovanja na događanju u virtualnim sobama za svaka od tri otvorena Poziva na dostavu projektnih prijedloga dostavljaju se registriranim sudionicima.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na događanju obratite se na kontakt Upravitelja Programa: energija@mrrfeu.hr.

 Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu