Prijavite se za financiranje putnih troškova iz programa socijalnog dijaloga – Dostojanstven rad

Vijesti

Prijavite se za financiranje putnih troškova iz programa socijalnog dijaloga – Dostojanstven rad

Financiranje putnih troškova ima za cilj olakšati uspostavljanje bilateralnih partnerstva između prihvatljivih subjekata u RH i Norveškoj s namjerom pripreme zajedničkih projektnih prijava za financiranje u okviru programa socijalni dijalog.

Subjekti iz RH i Norveške mogu podnijeti on line zahtjev za financiranje troškova putovanja. Podnositelji zahtjeva moraju biti pravne osobe iz RH ili Norveške. Treba imati na umu da prije putovanja potrebna pisana suglasnost operatera fonda „Innovation Norway“.

Aplikacije za financiranje putnih troškova „Travel Support“ mogu se podnositi neprekidno, sve dok se ne iscrpi raspoloživi proračun.
Financiranje putnih troškova financira se principom povratne nadoknade troškova. Izdatke će prvo sam pokriti podnositelj zahtjeva iz vlastitih sredstava a nakon putovanja zahtjev za naknadu troškova putovanja dostavljse na „Innovation Norway“.

Sve informacije o uvjetima ispunjavanja uvjeta uključene su u tekst poziva za putničku podršku koji možete pronaći na web poveznicama niže:

https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/funding-options/travel-support/decentworktravelsupport/

https://www.innovasjonnorge.no/globalassets/norway-grants/decent-work/pa05-sddw-call-text-for-travel-support-21.06.pdf

Sva pitanja vezana uz program i pitanja vezan uz proces i vremenski tijek financiranja putnih troškova mogu se poslati na ovu e-mail adresu  decentwork@innovationnorway.noZajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu